MENU

Γιάννης και Βούλα – ένας γάμος που πραγματικά τα είχε όλα!!! Τον Μάρτιο 2020 ο κορονοϊός ήρθε στη ζωή μας και όλες μας οι συνήθειες και η καθημερινότητά μας προσαρμόστηκαν σε νέα δεδομένα. Σ’ αυτό το νέο πλαίσιο όλοι μας οι προγραμματισμοί (κοινωνικές εκδηλώσεις συναναστροφές με φίλους- συγγενείς, ταξίδια κλπ) δυστυχώς ήρθαν σε δεύτερη μοίρα.

Ο Γιάννης και η Βούλα είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για τις 27 Ιουνίου 2020….τίποτα όμως δεν έμοιαζε σίγουρο!!! Ο Γιάννης και η Βούλα δεν σκέφτηκαν ούτε μία στιγμή να αναβάλουν το γάμο τους. Η αισιοδοξία τους, η θετική σκέψη τους και ο πραγματικός έρωτας τους, που τον έβλεπα στα μάτια τους από την πρώτη στιγμή που τους γνώρισα, δεν άφηναν περιθώρια στο γεγονός ότι ο κορονοϊός θα ήταν η αιτία ώστε να αναβληθεί ο γάμος τους. Και επειδή μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις στο παρακάτω Teaser που ακολουθεί ας απολαύσουμε τις καλύτερες στιγμές από το γάμο των παιδιών, με το next day shooting στο πανέμορφο νησί των Σπετσών αλλά και από το πάρτυ που ακολούθησε στο κτήμα Ναϊάς.

Γιάννη και Βούλα είναι πραγματικά τιμή μου που σας γνώρισα και με εμπιστευτήκατε από την πρώτη στιγμή για την πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας.

CLOSE